Bekijk onze laatste recensies
brabo48bttm
29-09-2017
Lekker geile pomp heerlijk om dit om je pik te hebben en de lucht er uit te halen om vacuüm te zuigen
Dusky Power Penis Pomp Zwart
Dusky Power Penis Pomp Zwart
29-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Pvdhoek
15-08-2017
Waanzinnig geil
Tom Of Finland Stalen Cockring met Anaalplug
Tom Of Finland Stalen Cockring met Anaalplug
15-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rukkie
02-06-2017
Het was voor het eerst dat ik condooms bestelde via digigop ik kan zeggen ze zijn echt wel goed .Dus ik kan nu van huis achter mijn computer zo voor veiligheid zorgen . De prijs is ook nog goed .en wat wil ,een mens nog meer
Durex Orgasmic 12st
Durex Orgasmic 12st
02-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rukkie
02-06-2017
zo af en toe moet je, jou speeltje even vernieuwen .fijn dat ik zo thuis dit kan doen . nu kan ik weer heerlijk genieten als ik geen echte pik tot mij beschikken heb.
The Naturals® Vac-U-Lock Thin Dong
The Naturals® Vac-U-Lock Thin Dong
02-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rukkie
02-06-2017
Het zit heerlijk ,ik gebruik hem voor de dagen dat ik lekker achter het huis in de zon kan zitten .Ik kan hem aanraden
T-Shirt Met Netstof Mouwtjes - Zwart
T-Shirt Met Netstof Mouwtjes - Zwart
02-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rukkie
24-03-2017
.mijn oude nodig vervangen moest worden,intensief gebruik van bijna vijf jaren. Dus het werd weer een keer tijd voor vervanging . Dezen is handig ,hij voelt lekker aan ik heb er al flink hem al lekker veel gebruikt .En dan hoef ik ervoor de deur niet uit . Dat is toch al een genot . Dus genieten maar ik zou zeggen kopen.dus het is lekker.
Kunstanus opwarmende masturbator CalExotics
Kunstanus opwarmende masturbator CalExotics
24-03-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rukkie
03-07-2016
hij zit heerlijk , ik heb hem al twee keer aangehad richting strand
Zwarte Tank Top
Zwarte Tank Top
03-07-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rukkie
03-07-2016
ik had hem al in het grijs ,, ze zitten heerlijk
Shirt met lange mouwen - Blauw
Shirt met lange mouwen - Blauw
03-07-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rukkie
15-06-2016
het is altijd nuttig om een anaal Douche na enkele jaren te vernieuwen
Anaal Douche
Anaal Douche
15-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rukkie
15-06-2016
Ik heb hem al kunnen gebruiken omdat ik een avond weg ging . Te warm voor een jas te koud in een t-shirtje Hij zit goed een echte aanrader .
Shirt met lange mouwen - Grijs
Shirt met lange mouwen - Grijs
15-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Floris
17-04-2016
Prima product, voelt in gebruik super aan zowel als massage middel maar ook als glijmiddel bij mijn anaal dildo.
Pjur Original 100 ml
Pjur Original 100 ml
17-04-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: